miércoles, 7 de mayo de 2008

EXPOSSICIONS A CLASSE

El Dilluns, un grup de companyes ens van fer una classe pràctica sobre el JCLIC, van fer servir un JCLIC explicatiu qué crec que va ser molt útil, ja que ho vàrem entendre perfectament i a més va ser molt distret. També ens van passar un video, amb una experiència de JCLIC a Educació Infantil a una escola on una d'elles ha fet les pràctiques, on els nens explicàven que havien fet, i si els agradava o no. Finalment vàrem veure alguns exemples de JCLIC penjats a la ZonaClic de diverses temàtiques ( cèliacs, emocions...) i per diverses edats.

Avui Dimecres, un altre grup ens ha presentat els projectes telemàtics mitjançant una web que ha realitzat elles mateixes, aquí la podeu veure.
També ens han ensenyat diversos projectes que es porten a terme a primària i a infantil, i hem vist que una de les associacions que ho gestionen és Lacenet, formada per un grup de professionals de la comarca del Bages, interessats en l'us de la telemàtica en l'educació. Un altre entitat que els gestiona és la SECCAT, la Secretaria de les Escoles Cristianes Catalanes.
Personalment, no savia que existien aquest projectes en els quals intervenen diverses escoles alhora i m'han semblat molt interessants, perqué es fonamenten en el treball cooperatiu i tracten diverses arees curriculars.

Finalment m'agradaria felicitar a les meves companyes, ja que preparar-se una classe, sense caure en la típica classe magistral no és fàcil, i ho han fet molt bé!!!

A veure com ens surt a nosaltres...


Petonets

No hay comentarios: